Invader

Invader

Kompromisszumok nélkül

Méretre készített merevváz, személyre szabott kényelmet nyújt. A felhasználó minden mozdulatát követi, elég a sportra koncentrálni.

A felhasználó méretei határozzák meg a standardot

Jó okkal: Az aktív életvitelű kerekesszékeseknek magasak az elvárásaik kerekesszékükkel szemben. Az Invader esetén minden egyes hosszúság- és szögméretet a felhasználó igényei szerint hozunk létre. A váz a páciensek testméreteihez alakítható, és a háttámlakárpit is adaptálható. A váz sportos alakja a rendkívüli szilárdságot alacsony nettó tömeggel ötvözi. Ez a kerekesszék Németországban készül.

Erős, erősebb, az Invader a legerősebb

A teljesen merev váz egyetlen 7020 T6 alumíniumcsőből, a legerősebb hegeszthető alumíniumötvözetből készül. Még a kerékvilla is egy egység, igény esetén a lábtartó is hegeszthető. Az eredmény: Maximális stabilitás, rendkívül alacsony tömeg és a minimális karbantartási igény.

Akkor miért kötne kompromisszumot?

A termékfotón a különböző opciók láthatók.

Egy darabból készül

A kerékvilla egy darabból készült, és a rendkívüli stabilitást optimális kormányzási tulajdonságokkal ötvözi. Nincs inogás, nem csökken az erő, könnyű és jól manőverezhető.

Oldalpanelek

Az oldalpanelek szilárd alumíniumból készülnek; alternatív megoldásként karbon változat is választható.

Teljesen merevvázas szerkezet

Ennél nincs erősebb: A 7020 T6 alumíniumból készült vázszerkezet abszolút szilárdságot és kompromisszumok nélküli használatot biztosít.

Tengelyátmérő

Az Invaderhez többféle tengelyátmérő választható: 12 mm és 25 mm.

Maximális stabilitás

Az Invader lábtartója a kívánt pozícióba hegeszthető. Ez tökéletesíti a manőverezési jellemzőket és a stabilitást.Előnyök

Maximális stabilitás

A teljesen merevvázas kerekesszék hegesztett és egyetlen csőből kialakított szerkezet. Még a kerékvilla is egy darabból készült, és a lábtartó is hegeszthető.

Egyedi tervezés

A teljesen merev váz optimális használatot, az egyedi kialakítás pedig maximális személyre szabhatóságot biztosít. A váz sportos alakja a rendkívüli szilárdságot alacsony nettó tömeggel ötvözi.

Optimális manőverezés

Az Invader rendkívül szilárd, mégis nagyon jól manőverezhető. Ezt minden aktív életvitelű kerekesszékes nagyra értékeli.

Nagy és kis méretben

A rugalmas egyedi gyártás a különleges igényeket is kielégíti és az egyéni testméretekhez igazodik. Maximális kényelmet biztosít.

Műszaki adatok

Egyedi rendelésre készül

A kerekesszék minden egyes hosszúsági- és szögmérete megfelel a felhasználó kívánságainak. Egyedi méretvétel alapján készül.

Alumínium szerkezet

Az alumíniumötvözet 7020 T6 alumíniumból, a legerősebb még hegeszthető alumíniumból készül. Az anyagot méretre vágják, egyedileg hajlítják és hegesztik a váz elkészítéséhez. A kész vázszerkezetet egy 3 fokozatból álló, speciális eljárással finomítják.

Műszaki információ

Műszaki információ  
Minimális ülésmagasság hátul 330 mm
Maximális ülésmagasság elöl/hátul 530 mm
Háttámla magassága 220 mm-tól
Lábszárhossz 250–500 mm
Szélesség
1° dőléssel
3° dőléssel
6° dőléssel

Ülésszélesség + 140 mm
Ülésszélesség + 160 mm
Ülésszélesség + 220 mm
Vázszélesség Egyedi gyártás
Hosszúság lábtartóval/lábtartó nélkül Egyedi méret
Magasság Egyedi méret
Maximális terhelhetőség 120 kg
Súly 7–8 kg

A méretek minden Invader esetén különbözőek, mivel minden egyes kerekesszék méretre készül. Az Invader súlya jellemzően 7 és 8 kg között van 380 mm-es ülésszélesség és 400 mm-es ülésmélység esetén, a választott hátsó kerekektől függően.