Invader Rugby

Kemény találatokhoz

Segíti a küzdelmet és a pontszerzést: ilyennek kell lennie egy rögbi sport kerekesszéknek. Az erős, sokoldalú Invader Rugby sport kerekesszéket támadásra tervezték. A hegesztett váz képes ellenállni a legkeményebb küzdelemnek is és megkönnyíti a pontszerzéshez.

Azoknak a játékosoknak, akiknek a védekezés a feladata, az Invader Rugby Defence sport kerekesszéket ajánljuk. Nagyobb tengellyel és rendkívül stabil vázzal rendelkezik. Hogy senki se juthasson át a védekezésen...

A kerekesszékek minden egyes hosszúsági- és szögmérete megfelel a páciens kívánságainak. Ez a sport kerekesszékek Németországban készülnek. Garantáljuk, hogy minden Invader megfelel a jelenlegi IWRF szabályoknak.

Vázkialakítás

Az elülső váz igény szerint egyenes vagy elvékonyodó lehet.

Billenésgátlók

A billenésgátlók stabilizálják a sportkerekesszéket a használat során és megakadályozzák, hogy hátrabillenjen. Az alapmodellen egy billenésgátló található.

Invader Rugby támadásra tervezve: Szilárd ütköző

A nagy szilárdságú ütköző elegendő felületet nyújt ahhoz, hogy megtámadja az ellenfél védelmét.

Gyorskioldó sporttengely a hátsó keréken

A gyorskioldó sporttengely 5/8" (15,8 mm) méretű és rendkívül robusztus, így egy új piaci szabványt jelent. A túlméretezett tengely (25 mm) opcióként rendelhető.Előnyök

Személyre szabott kompromisszumok nélkül

Teljes egészében személyre szabott kerekesszék. Az Invader a játékban játszott pozíciójának megfelelően van kialakítva. A kialakítás minden egyes hosszúsági- és szögmérete megfelel a páciens kívánságainak.

Garantáltan tartós váz

A nagy szilárdságú, feszültségmentesített és lágyított 7020 T6 alumíniumból készült ütköző bármilyen küzdelemnek ellenáll. A rendkívüli szilárdságot alacsony nettó tömeggel ötvözi, a sportos és letisztult vázkialakítás elnyeli a fellépő erőket, páratlan tartósságot és hosszú élettartamot biztosítva.

Bármilyen támadásnak ellenáll

Az ergonomikus ülésszög kiváló ülőhelyzetet biztosít, és további stabilitást nyújt a felhasználó számára. A hajtókarikáknak köszönhetően a felhasználó hatékonyabban hajthatja a sport kerekesszékét.

Minden részletében tökéletes

A speciális hegesztési folyamatnak köszönhetően az anyag feszültsége és torzulása minimálisra csökken, így minimálisra csökken annak az esélye, hogy megrepedjen. Az első kerekek kiváló minőségű csapágyakkal felszereltek, így a gördülési ellenállásuk nagyon alacsony.

Műszaki adatok

Műszaki adatok  
Minimális ülésmagasság hátul Egyedi gyártás
Maximális ülésmagasság elöl/hátul Egyedi gyártás
Háttámla magassága 220 mm-től
Lábszárhossz Egyedi gyártás
Szélesség Ülésszélesség + 20 mm kerékdőlési fokonként
Vázszélesség Egyedi gyártás
Hosszúság lábtartóval/lábtartó nélkül Egyedi méret
Magasság Egyedi méret
Maximális terhelhetőség 120 kg
Súly 22–26 kg

A méretek minden Invader Rugby esetén különbözőek, mivel minden egyes kerekesszék rendelésre készül. A hegesztett Invader Rugby súlya 22 és 26 kg között van 380 mm ülésszélesség és 400 mm ülésmélység esetén a választott hátsó kerekektől függően.