Handbike-ok sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez

Kihívásra tervezve

Tedd próbára!

Aktív kerekesszék használó, aki már régóta új élményeket keres? Szeretné újra érezni a szelet az arcán vagy hogy felgyorsul a pulzusa? Akkor itt az ideje belevágni egy különleges kihívásba. Feszegesse határait a vonzó megjelenésű aMano 3R handbike-kal, amelynek segítségével újra felfedezheti a mozgás örömét.

A kézi hajtókarral hajtott változat mellett elektromos rásegítéssel bíró handbike is kapható. A nagy teljesítményű Bosch elektromotorral rendelkező eMano handbike hozzásegíti használóját a még kellemesebb kikapcsolódásban.

Kézzel hajtott vagy elektromos rásegítéssel felszerelt handbike – itt az ideje, hogy kitolja korlátait.

Biztonságos testhelyzet

A tépőzáras hevederrel rendelkező, hosszanti irányban állítható, kívánt pozícióba helyezhető lábtámasz megadja felhasználója számára a szükséges biztonságot, hogy a handbike-kal bármilyen tereppel megbirkózzon.

Ergonomikus kialakítás

Az ülésegység hosszanti irányban különféle pozíciókba eltolható. Mi több, a háttámla dőlésszöge fokozatmentesen állítható, így a handbike-ot mindenki pontosan az igényeihez igazíthatja. Speciális szerkezete ideális segítséget nyújt, megkönnyítve a be- és a kiszállást.

Elektromos rásegítés

A Bosch elektromos meghajtó elsősorban a kézi hajtókarral történő működtetésre van programozva. Hajtás során azonnal hatékony támogatást nyújt, így könnyű elindulni még emelkedőkön is.

Hosszú utakhoz

Az akkumulátort nagy távolságokra tervezték, így hosszabb, akár 60 km-es utazások során is megbízható társ.

Az akkumulátor 2 órán belül feltölthető (akár egy kiadós étkezés alatt), és folytatható a túra következő szakasza.

Automata váltó

Az opcionális Di2 váltó még terhelés alatt is biztosítja, hogy a sebességváltás egy gyors gombnyomásra megtörténjen.

Full Stop

A három hidraulikus Tektro tárcsaféknek köszönhetően kevesebb erő szükséges a handbike megbízható lefékezéséhez, még terepen történő használat során is. Így használója mindig biztonságban érezheti magát útközben.Előnyök

Közösen sportolni

Együtt: közös kerékpártúra úton vagy hegyen-völgyön. Társaságban a kihívásokat is könnyebb teljesíteni.

Fel a hegycsúcsokra

Az eMano 3 elektromos rásegítésének köszönhetően a hegyek többé a gyakorlatlan kerékpárosok számára sem jelentenek legyőzhetetlen akadályt.

Erőnléti edzés

A kitartást igénylő sportok állóképességet és fittséget igényelnek. A megfelelő handbike-kal a kezdetben megtett 5 km-es táv gyorsan 50 km-ré alakul. Az elektromos rásegítésnek köszönhetően az edzés mindig az optimális pulzustartományban marad.

Korlátok legyőzése

A tisztán kézi meghajtású aMano 3R handbike-kal és az eMano elektromos rásegítéssel rendelkező handbike-kal a korlátok a jelen kihívásaivá válnak.

Műszaki adatok

Sebességváltás

A Shimano váltó alapfelszereltség, amely kényelmes sebességváltást tesz lehetővé.

Áttekintés

Az eMano Intuvia kijelzője folyamatosan tájékoztatja használóját az aktuális állapotról. A távolság, a megtett kilométerek, az akkumulátor töltöttségi szintje vagy a hajtási mód – a központi kijelző mindent megmutat. A kijelző még a handbike-on lévő lámpák működtetésére is használható.

Beállítások

A handbike kormánymagassága előre konfigurálható különböző pozíciókba, így az ergonomikus kormány pozíciónak köszönhetően a hosszú távú kerékpározás is élvezhetővé válik.

Semmit sem kell otthon hagyni

A handbike hátuljára egy kattintással felerősíthető csomagtartó doboz helyet biztosít minden hasznos dolognak, amit a túrára szeretne magával vinni.

Műszaki információ

Műszaki információ  
Maximális terhelhetőség 130 kg
Nettó súly aMano 3R Kb. 25 kg*
Nettó súly eMano 3R/3S Kb. 35 kg*
Ülésszélesség 420 mm
Háttámla szélessége 370 mm
Háttámla magassága 570 mm
Ülésmagasság 160 mm
   

* A súlyra vonatkozó adatok a kiválasztott opciók szerint változhatnak.