Aktív és sport kerekesszékek

Aktív élet, sport és szabadidős tevékenységek – nem kell lemondani róla. Csak elhatározás kérdése, hiszen az aktív kerekeszékekkel a lehetőség adott. A könnyű, kiválóan adaptálható, egyénre szabható aktív kerekesszékek növelik a mozgásszabadságot. Könnyebb hajtani, fordulékonyabb és kisebb akadályok leküzdése sem jelent gondot.

Különböző élethelyzetekből a legtöbbet kihozni a jól variálható Avantgarde modellekkel lehet. A robosztus megjelenésű Ventust azok számára fejlesztettük, akik nagyobb igénybevételnek teszik ki kerekesszéküket, de azok sem fognak csalódni benne, akik a felszereltséget és a magas minőségű kiegészítőket tarják fontosnak.

Bármelyik modell mellett is dönt: a biztonság, a kényelem és a modern dizájn adott. Mindent megteszünk pácienseink mozgásszabadságának fenntartásáért.


Kosaras kerekesszék

Az Invader Basketball teljesen testre szabható. A váz minden egyes paramétere megfelel használója testméreteinek és kívánságainak. Ez a kerekesszék Németországban készül. Garantáljuk, hogy minden Invader megfelel a jelenlegi IWBF szabályoknak.

Invader Basketball

Kerekesszékekről általánosságban

Fontosnak tartjuk, hogy üléspozíciójának és mobilitásának javításán dolgozó szakembereink és az orvosok egymással együttműködve közelítsenek a problémákhoz. Ennek révén tudunk részletes információkkal szolgálni kerekesszékének helyes használatával kapcsolatban.

Tovább